Bakst – bakstoppskrifter fra bunnen av
Her finner du en oversikt over våre bakstoppskrifter. Klikk på bildet for å komme videre til oppskriften.
De beste bakevarene er de du lager selv fra bunnen av. Kategorien bakst består av alt fra brød via boller, kringler, småkaker og flatbrød. Her finner du våre beste oppskrifter som passer for både store og små og til ulike anledninger.
Biscotti
Det finnes flere alternative ingredienser i biscotti. Du kan bytte ut mandlene med pistasienøtter, eller tilsette revet appelsinskall. Godt blir det uansett!
Blåbærmuffins
Lyst på noe søtt, saftig og godt? Blåbærmuffins blir best når du lager de selv, her har du bakstoppskrifter!
Brioche
Det tar litt tid å lage, men veldig godt blir det. I Frankrike spises brioche som er rik på smak gjerne både til frokost, lunsj og dessert.
Brownies
Verdens beste Brownies? Vår baker Michelle har laget denne oppskriften til oss og vi er klare i vår omtale og dom; dette er verdens beste browniesoppskrift!
Eclair
Når du nyter en fransk eclair spiser du en søtsak som har røtter helt tilbake til slutten av 1700-tallet. Her har du en gammel oppskrift som den dag i dag nytes over hele verden. Kanskje ikke så rart da at den smaker himmelsk!
Fastelavnsboller
Grunnlaget for perfekte fastelavnsboller er selvsagt den beste bolledeigen, og det mener vi vår bakermester Michelle står for. Del bollene i to, fyll dem med krem og topp dem med nyrørte bringebær og mynteblader!
Ferskenterte
Du trenger ikke all slags fancy former for å lage gode terter. Det er bare å kjevle deigen flatt og brette inn kantene slik at fyllet ikke renner ut. Denne ferskenterten smaker enda bedre med litt god vaniljeis til.
Focaccia
Er du en av de mange som bare digger focaccia? Her har du oppskriften på den italienske klassikeren som du kan lage selv!
Formkake med banan
Lyst på noe godt til morgenkaffen? Vi anbefaler formkake med banan og yoghurt!
Formkake med sitron
Formkake med sitron som er toppet med glasur smaker friskt, godt og søtt.
Pepperkaker
Da er det en måned til julaften! Vi lager første runde med pepperkaker i dag, og de får ikke lov til å ligge i fred frem til julen. Vi har nemlig flere blåmuggoster og god portvin liggende, som passer perfekt til.
Pepperkaker
Pærekake
Pærekake – deilig og lettlaget langpannekake. Smaker enda bedre med iskrem eller vaniljesaus til, og selvfølgelig aller best med et glass melk til.
Rødbetebrownies
Rødbeter har en fantastisk sødme, noe som gjør dem perfekt å bruke i brownies. Her har du oppskriften på rødbetebrownies!
Sitronterte
Sitronterter er et fantastisk friskt og godt alternativ som kan nytes til dessert, den kan så klart også nytes helt alene!
Sjokoladefylte vannbakkels
Søte små fristelser til middagsselskapet – vannbakkels fylt med sjokolademousse og dryppet med sjokoladesaus!
Rosinboller
Få ting smaker så godt som rykende ferske rosinboller. Her har du vår favorittoppskrift!
Fylte påskeharer
I enkelte europeiske land er vanlig å bake en rekke boller og kaker formet som påskeharer. Disse kan være med og uten fyll, søte eller salte. Påskeharen her er fylt med kjøttdeig grønnsaker og pyntet med sesamfrø!
Grissini
Sprø, italienske brødpinner er ypperlige å servere som snacks før maten sammen med feks. olivener. Her har du grunnopskriften på grissini. Ønsker du litt mer smak, kan du f.eks. tilsette hakkede urter som bredbladet persille, hvitløk eller basilikum i deigen.
Hamburgerbrød
En god hamburger er et godt alternativ på grillen, og selvsagt er de beste hamburgerbrødene de du lager selv.
Hvite kakemenn
Tradisjonelle og veldig populære julekaker med mange forskjellige kallenavn.
Hvitløksbrød med rødløk
Sprø og deilige hvitløksbrød med rødløk, salvie og persille gjør kjedelige retter mer spennende. Med andre ord: Disse er et lite festmåltid i seg selv.
Hvitløksbrød med timian
Smaksrikt hvitløksbrød med herlig sprø overflate og mye smak av timian. Her har du oppskriften!
Hvitløksbrød med mozzarella
Det blir aldri feil med hvitløksbrød! Vi er spesielt begeistret for denne varianten med mozzarella og fersk timian.
Lussekatter
I dag er det Luciadagen og den feirer vi så klart med lussekatter. Her har du oppskriften!
Paideig
Du kan lage pai med mye spennende råvarer. Her er det bare fantasien som kan stoppe deg. Ta frem dine kulinariske evner og lag din egen favorittpai. Her har du grunnoppskriften på bakst av paideig!
Pizzadeig
Norges beste italienske pizzadeig? Kulinarisk.no sin Norgesmester i italiensk pizzabaking Håvard Nelvik, gir deg her sine bakstoppskrifter på pizza!
Scones
En god kopp sort te er aldri å forakte! Enda bedre med nybakte scones servert med lemon curd og marmelade!
Sjokoladekake med appelsinsirup
Overraske noen du er glad i med sjokoladekake! Kombinasjonen av appelsin- og sjokoladesmak i denne kaken er nydelig!
Sopp- og urtebrød
Når du først sanker sopp burde du prøve vårt fantastiske sopp- og urtebrød. Du kan fint benytte annen sopp en sjampinjonger.
Tranebærbrownies
Amerikanerne bruker tranebær til det meste i julen. Også som ingrediens i brownies. Vi har testet det ut, og kan garantere at bakst som dette smaker godt!