Bareksten Sloe Gin and Tonic

Bareksten Sloe Gin and TonicOppskrift

4cl Bareksten Sloe Gin
12cl Bareksten Indian Tonic
Appelsin zest
Isbiter

  1. Fyll opp et balongglass med isbiter.
  2. Hell over gin.
  3. Fyll glasset med tonic.
  4. Pynt med appelsin zest (tynt avskjer av skallet på appelsinen).

Bareksten Sloe Gin and Tonic med appelsin zest serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Foto/bartender: Knut Whist/Stig Bareksten

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
Oppskrift
Bareksten Sloe Gin and Tonic
Publisert
Forberedelser
Total tid