Boodles propper gin & tonic

Boodles propper gin & tonic Oslo GinfestivalOppskrift

4cl Boodles gin
12 cl Three cents lemon tonic
Sitronskiver
Isbiter

  1. Fyll et balongglass med isbiter.
  2. Hell over gin.
  3. Hell over tonic.
  4. Rør forsiktig rundt med en rørepinne.
  5. Plasser sitronskivene ned i drinken og pynt gjerne med en sitronskive på kanten.

Boodles propper gin & tonic serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Foto/bartender: Knut Whist/Abdirahim Farah

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.