Elephant Sloe Tonic

Elephant Sloe tonic Oslo GinfestivalOppskrift

4cl Elephant Sloe gin
12cl Indi Lemon tonic
4-8 Blåbær
Isbiter

  1. Fyll et stort whiskyglass med isbiter.
  2. Ha over gin.
  3. Fyll opp med tonic.
  4. Dytt noen blåbær ned i drinken og legg et par på toppen.

Elephant Sloe Tonic serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Foto/bartender: Knut Whist/Maria Stranden

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.