Fjæra tonic

Fjæra Tonic Oslo GinfestivalOppskrift

4cl Fjæra Rosé gin
15cl tonic
1 Sitron zest
3-5 Bringebær
Isbiter

  1. Fyll et balongglass eller et longdrinkglass med isbiter.
  2. Hell over gin.
  3. Fyll opp med tonic.
  4. Rør forsiktig rundt med en rørepinne.
  5. Pynt med zest fra sitron og legg i bringebær.

Fjæra tonic serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Foto/bartender: Knut Whist/Frederik Oslo Håndverksdestilleri

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.