Hendrick’s Lunar Gin & Tonic med agurk, sitron-zest og pepper

Oppskrift

4cl Hendrick’s Lunar
12cl Fever tree tonic
Agurk i tynne skiver
Zest av sitron (ytterste delen sitronskallet)
Fersk kvernepepper
Isbiter

  1. Fyll opp et balongglass med isbiter.
  2. Legg i to skiver med tynnskåret agurk.
  3. Hell over gin.
  4. Fyll opp glasset med tonic.
  5. Pynt med zest av sitron.
  6. Avslutt med ferskkvernet pepper på toppen.

Hendrick’s Lunar Gin & Tonic med agurk, sitron-zest og pepper serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Foto/bartender: Knut Whist/Marian Miron

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
Oppskrift
Hendrick's Lunar Gin & Tonic med agurk, sitron-zest og pepper
Publisert
Forberedelser
Total tid