Del oppskrift

Mojidos

MojidosOppskrift

10 mynteblader
½ lime delt i 4
1 cl mørk sirup
1 ss melis
Knust is
4 cl Calvados Boulard Grand Solage

Bruk en muddler til å støte myntebladene og limen sammen med sirup og melis i et drinkglass. Tilsett isbiter og hell over Calvados. Pynt gjerne med ekstra mynteblader.

Calvados er en fransk eplebrandy som er lagret på eikefat. For tiden er den et hipstervalg, og det dukker stadig opp flere spennende drinkvarianter der calvados er hovedingrediensen. Dette er oppskriften på én som har fått navnet Mojidos.

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.