Sommer Punsj
Oppskrift (ca.35 drinker)
70 cl Jack Daniel’s Tennessee Honey
70 cl Larsen VS Cognac
70 cl Sitronjuice
70 cl Te-sirup
100 cl sodavann
Isbiter til punsjbollen, samt til glassene du skal servere i
2 appelsiner i skiver
2 lime i skiver
- Lag en stor isbit. Benytt gjerne en juicekartong som du legger i fryseren fylt med vann dagen før.
- Lag te-sirup. Da koker du opp 50 cl sukker med 50 cl vann til sukkervannet har klarnet og lar det trekke med 3 earl grey teposer i 10-15 minutter.
- Legg den store isbiten i punsjbollen.
- Hell så brennevin, sitronjuice og te-sirup i punsjbollen og bland det godt sammen.
- Fyll på med appelsinskiver og limeskiver.
- Fyll så rikelig på med isbiter.
Serveringstips: Ha isbiter i glasset. Topp punsjen i glasset med litt sodavann og pynt med skiver av appelsin og lime.