Sommer Punsj

Sommer punsjOppskrift (ca.35 drinker)

70 cl Jack Daniel’s Tennessee Honey
70 cl Larsen VS Cognac
70 cl Sitronjuice
70 cl Te-sirup
100 cl sodavann
Isbiter til punsjbollen, samt til glassene du skal servere i
2 appelsiner i skiver
2 lime i skiver

  1. Lag en stor isbit. Benytt gjerne en juicekartong som du legger i fryseren fylt med vann dagen før.
  2. Lag te-sirup. Da koker du opp 50 cl sukker med 50 cl vann til sukkervannet har klarnet og lar det trekke med 3 earl grey teposer i 10-15 minutter.
  3. Legg den store isbiten i punsjbollen.
  4. Hell så brennevin, sitronjuice og te-sirup i punsjbollen og bland det godt sammen.
  5. Fyll på med appelsinskiver og limeskiver.
  6. Fyll så rikelig på med isbiter.

Serveringstips: Ha isbiter i glasset. Topp punsjen i glasset med litt sodavann og pynt med skiver av appelsin og lime.

Foto: Knut Whist

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.