Spring blossom

Spring blossom bombay-sapphire-st.-germain-fevertree-orginal-tonicOppskrift

3 cl Bombay sapphire
1 cl St. Germain
10 cl Fevertree original tonic
Sitronskall
Isbiter

  1. Fyll et ballongglass med isbiter.
  2. Hell Bombay Sapphire og St. Germain over isbitene.
  3. Hell så over Fevertree original tonic
  4. Rør rundt med en skje.
  5. Bruk en skrelle og skrell et ca. 6 centimeter langt og 2 centimeter bredt skall av en hel sitron. Tvist den over glasset og legg den ned i drinken.

Spring blossom serveres øyeblikkelig etter den er ferdig.

Foto/bartender: Knut Whist / James Greig Bacardi Norge AS

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.