Ølbrygging
Vær hilset, hjemmebrygger!
Det er en glede å kunne annonsere at Amund Polden Arnesen (Norges første ølsommelier) og Bjørn Harald Færøvik fra Smakselv har inngått et samarbeid med kulinarisk.no i forbindelse med ølbrygging.
Smakselv elsker øl, og for å føle seg fullstendige til sinns, må de brygge ølet selv. De tenker på øl om dagen, drømmer om øl om natten, og brygger så ofte de kan. Det er noe magisk ved det å skape noe med gode råvarer, og kunne høste frukter av dem når tiden er inne. Jakten på den perfekte harmoni etter hva de selv ønsker seg av smaker og aromaer, er det som driver dem fremover.
Gjennom kurset i hjemmebrygging tar de deg gjennom alle stegene i bryggeprosessen fram til ølet står klart til gjæring. Som selvutnevnte ølmisjonærer håper de selvfølgelig at du blir frelst umiddelbart, og slutter deg til ølrevolusjonen ved å ta bryggeskjeen i egen hånd.
Det er klart for ølbryggingskurs! Hjertelig velkommen skal du være.