Ostekrem med hvit sjokolade

 Oppskrift

200 g hvit sjokolade
350 g kremost naturell
75 g mykt smør
2 dl melis
2 ts vaniljeekstrakt
3 dl pisket kremfløte

Smelt sjokoladen over vannbad og sett den til side. Bland kremost, melis, smør og vaniljeekstrakt sammen og pisk det et par minutter før du tilsetter sjokoladen. Rør til slutt inn den piskede kremfløten til en glatt silkemyk krem.

Ostekrem med hvit sjokolade er deilig silkemyk krem som passer til blant annet gulrotkake, sjokoladekake og cupcakes.

Om oss

Kulinarisk.no er et mat- og drikkemagasin for alle som er glad i mat. Vi gir deg oppskrifter og inspirasjon til å lage mat- og drikke fra bunnen av. Det er den kulinariske opplevelsen og ekte matglede som er vårt fokus. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.