Biscotti med aprikos
Oppskrift (Ca. 40 kaker)
70 g mandler
80 g tørket aprikos
200 g smør, romtemperert
170 g sukker
4 egg
500 g hvetemel
2 ts bakepulver
Fremgangsmetode biscotti med aprikos: Rør smør og sukker luftig, og tilsett 1 egg av gangen i smør- og sukkerblandingen.
Grovhakk mandler og aprikos og tilsett det sammen med hvetemel og bakepulver, og bland alt sammen til en fast deig.
Form tre stenger på en bakepapirkledd plate.
Stek kakene på 200 grader midt i ovnen i ca. 10 minutter før du tar ut brettet og skjærer stengene i biter på ca. 3 cm mens de fortsatt ligger på platen.
Sett platen med de oppdelte stengene inn i ovnen igjen, og stek de i 8 minutter til, før de avkjøles på rist.
Tid og ovn biscotti med aprikos:
Stekes i 2 omganger.
Stek stenger midt i ovnen i ca. 10 minutter på 200 grader.
Ta dem ut og del pølsene i biter, ikke flytt på dem, men la dem ligge i stenger.
Stek oppdelte stenger i ca. 8 minutter på 200 grader.
Annet: Ca. 40 biscotti med aprikos – oppbevares i kakeboks
Her er flere oppskrifter på bakst!