Hvitløksbrød med mozzarella
Oppskrift (4 personer)
150 g mykt smør
2 mozarella, skåret i 5 skiver hver
2 hvitløksfedd, finhakket
2 ss fersk timian
2 små baguetter
Salt og nykvernet pepper
Sett stekeovnen på 220 grader.
Bland sammen smør, hvitløk og timian og smak til med salt og pepper.
Skjær baguettene i fem, men ikke hele veien igjennom.
Smør hvert kutt med smørblandingen og legg en skive mozzarella i.
Legg et dobbelt lag med aluminiumsfolie rundt baguettene og stek dem i 20 minutter.
Skal du grille dem, gjør du akkurat som beskrevet over og legger dem på indirekte varme.
Her finner du flere oppskrifter på bakst!
Det blir aldri feil med hvitløksbrød, enten det er til salat eller til grillmat. Vi er spesielt begeistret for hvitløksbrød med mozzarella og fersk timian.
Tekst/Foto: Kulinarisk.no
Oppsummering
Oppskrift
Hvitløksbrød med mozzarella
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
1 Review(s) Based on