Hvitløksbrød med mozzarella

Hvitløksbrød med mozzarellaOppskrift (4 personer)

150 g mykt smør
2 mozarella, skåret i 5 skiver hver
2 hvitløksfedd, finhakket
2 ss fersk timian
2 små baguetter
Salt og nykvernet pepper

Sett stekeovnen på 220 grader.
Bland sammen smør, hvitløk og timian og smak til med salt og pepper.
Skjær baguettene i fem, men ikke hele veien igjennom.
Smør hvert kutt med smørblandingen og legg en skive mozzarella i.
Legg et dobbelt lag med aluminiumsfolie rundt baguettene og stek dem i 20 minutter.
Skal du grille dem, gjør du akkurat som beskrevet over og legger dem på indirekte varme.

Her finner du flere oppskrifter på bakst!

Det blir aldri feil med hvitløksbrød, enten det er til salat eller til grillmat. Vi er spesielt begeistret for hvitløksbrød med mozzarella og fersk timian.

Tekst/Foto: Kulinarisk.no

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Hvitløksbrød med mozzarella
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)