Kanelsnipper 

Oppskrift

125g mykt smør
250g sukker
1/2 dl fløte
1 egg
1ts natron
360g hvetemel
Kanel til å drysse over

Fremgangsmetode: pisk smør og sukker hvit, tilsett egg, fløte, natron og hvetemel og rør/kna deigen til den er fin.
Sett deigen kaldt ca 30 minutter eller over natten.
Ha litt mel på benken/bakematten når du kjevler ut deigen til en tynn leiv. (2-3mm)
Det beste er å ikke kjevle hele deigen på en gang, men i flere runder.
Bruk et pizzahjul til å skjære ut kakene i diagonale firkanter (snipper) og strø over godt med kanel

Tid og ovn: Kanelsnipper skal stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 10-12min, avkjøles på rist med en gang så de blir sprø.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.