Peanøttmakroner

Oppskrift (ca 35 stk)

4 eggehviter
300g sukker
300g malte salte peanøtter
150 g rosiner

Fremgangsmetode peanøttmakroner: Pisk eggehvitene stive og tilsett sukker litt om gangen. Det skal bli så stivt at du kan holde bollen oppned uten at marengsen faller ut. Rør deretter inn malte peanøtter og rosiner. Fordel røren med skje på bakepapirkledd stekeplate.  Stekes i 10 minutter ved 180 grader. La makronene avkjøles før du løsner dem fra bakepapiret.

Tid og ovn: Stekes i 10 minutter ved 180 grader.

Annet: Peanøttmakroner er melk- og glutenfrie.

Her finner du flere oppskrifter på bakst!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.