Sandkaker – Syv slag jul

Oppskrift (Ca. 40 sandkaker)

150 g smør
150 g sukker
250 g hvetemel
50 g skåldede, malte mandler
1 egg

Fremgangsmetode: Smør og sukker røres hvitt, tilsett mel og malte mandler. Pisk egget lett og bland det inn slik at deigen bindes sammen.

La deigen hvile seg i ca. 2 timer, før du trykker deigen ut i godt smurte sandkakeformer.

Tid og ovn: Stekes på 180 grader i 8-10 minutter. Kakene skal være lys gule. La kakene stå i formen i et par minutter før de hvelves ut på bakeristen.

Annet: Ca. 40 Sandkaker, oppbevares i en lufttett boks, og kan også fryses.

Her finner du flere oppskrifter på bakst!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.