Tranebærbrownies
Oppskrift tranebær brownies i langpanne ca. 30 x 20 cm
200 g kokesjokolade, gjerne mørk
230 g smør
130 g hvetemel
400 g sukker
2 ts vaniljesukker
4 egg
80 g tørkede tranebær
Tranebærbrownies:
Smelt smør og sjokolade i en kjele på svak varme til det er helt smeltet, tilsett sukkeret og bland godt. Rør inn et og et egg om gangen i sjokolade/smørblandingen. Rør ca. ½ minutt etter hvert egg. Sikt inn hvetemel og vaniljesukker og rør dette godt sammen. Vend til slutt inn tranebærene. Tøm røren i en liten bakepapirkledd langpanne på ca. 30 x 20 cm, og stek på 160 grader i ca. 30 minutter. Browniene skal være litt seige i midten og sprø på toppen.
Amerikanerne bruker tranebær til det meste i julen. Også som ingrediens i brownies. Vi har testet ut tranebærbrownies, og kan garantere at det smaker godt!
Her finner du flere oppskrifter på bakst!