Verdens enkleste ostekake
Oppskrift (4-6 personer)
150 g havrekjeks
40 g smeltet smør
4 ss sukker
300 g Filadelphiaost naturell
2 dl kremfløte
4 pasjonsfrukter
Verdens enkleste ostekake
Knus kjeksen i en kjøkkenmaskin og bland med det smeltede smøret og 1 ss sukker i en bolle. Fordel blandingen i fire porsjonsformer, og sett dem i kjøleskapet i en halvtimes tid til de har satt seg.
Pisk fløten til krem og og bland den med osten, 3 ss sukker og mesteparten av kjøttet i pasjonsfruktene. Spar litt til pynt. Legg kremblandingen over kjeksbunnen og pynt ostekake med resten av pasjonsfruktkjøttet.
Her finner du flere oppskrifter på kake!
Tekst/Foto/Styling: Kulinarisk.no / Monica Friedrich Johannessen / Styling: Kjersti Edvartsen
Verdens enkleste ostekake serveres med tallerken og glass fra Magnor Glassverk. Champagnecoupe i privat eie. Rødvinsglass fra Ikea.