Brødpudding

Oppskrift (4 personer)

4 dl tørre loffterninger
3 dl matfløte
4 ss valnøtter
3 eggeplommer
1 vaniljestang, delt på langs
35 g sukker

Brødpudding:
Legg brødterninger i porsjonsformer. Bland resten av ingrediensene i en kjele og varm opp under omrøring til det tykner. Ta vaniljestangen ut og fjern ev. frø og ha dem tilbake i kjelen. Hell røren over brødterningene og bak i vannbad i ovnen på 150 grader til de er faste, ca. 20 minutter. Server brødpudding med vaniljesaus.

Her finner du flere oppskrifter på dessert!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.