Jordbær med mascarponekrem
Oppskrift
2 kurver jordbær
1 beger mascarpone
1 ss sukker
1/2 ss vaniljesukker
1 dl kremfløte
Jordbær med mascarponekrem:
Skyll og rens jordbærene. Del dem i mindre biter og fordel dem i porsjonsformer. Pisk fløten til krem sammen med sukker og vaniljesukker. Vend kremen inn i mascarponen. Hell mascarponekremen i en sprøtepose og fordel over jordbærene. Pynt med finrevet sjokolade.
Her finner du flere oppskrifter på dessert!
Søtt, godt og en skikkelig sommerdessert. Jordbær med mascarponekrem smaker nydelig også til bobler.
JORDBÆRSYLTETØY
Oppskrift (Gir ca. 2 liter jordbærsyltetøy)
4 l rensede jordbær
1,2 l sukker
Jordbærsyltetøy :
Skyll bærene og legg dem i en gryte. Gi dem et raskt oppkok uten sukker, og la dem koke til de er myke. Hell i sukkeret og rør til det er oppløst. Gi så syltetøyet et godt oppkok. Fyll det direkte over på varme, skåldede glass og lukk dem når de er fylt helt opp.
Jordbærsyltetøy er utrolig godt og det er veldig enkelt å lage.
Her finner du flere oppskrifter på pålegg!