Koldskål
Oppskrift (4 personer)
1 egg
3-4 ss sukker
1 l kefir
1/2-1 sitron, helst økologisk
1 håndfull friske bær
Koldskål:
Visp egget med sukker til eggedosis. Rør inn iskald kefir og smak til med salt og skall av sitronen. Server med friske bær som pynt.
Her finner du flere oppskrifter på dessert!
JORDBÆRKOLDSKÅL
Oppskrift jordbærkoldskål (4 personer)
400 g jordbær
150 g melis
1 ts vaniljesukker
½ l skummet kulturmelk
1 l youghurt naturell
Mynteblader til pynt
Jordbærkoldskål:
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn og slett masse. Sett koldskålen i kjøleskapet i en times tid. Fordel i pene glass eller skåler og pynt med mynteblader.
Koldskål, er en gammeldags, litt glemt dessert av uvisse grunner. Vi tok den frem fra glemselen og laget den med jordbær. Jordbærkoldskål enkelt og kjempe godt!