Svigermors karridressing

Svigermors karridressingOppskrift

Et beger rømme
1 ss eddik
2 ss sukker
2 ts karri

  1. Hell eddiken i begeret med rømme og rør det godt inn.
  2. Ha i sukker og rør det ut i rømmen.
  3. Ha i karri og rør det godt inn.
  4. Ved behov kan du justere mengden med eddik, sukker og karri etter smak og behag.

Denne karridressingen tar under 5 minutter å lage. Den kan serveres med en gang, men blir best om den får satt seg litt i kjøleskapet. Den passer perfekt til salat, men gjør seg også meget godt til grillmat og som dip til forskjellig type poteter.

Foto/Kokk: Snorre Jøllanger // Studio Isidor / Knut Whist

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.