Fransk bondesalat

Oppskrift (4 personer)

6 egg
2 pakker blandet salat
300 g bacon i skiver
50 g valnøtter
150 g emmentaler
2  ss hvitvinseddik
1 ts dijonsennep
1 fedd knust hvitløk
4 ss olivenolje
Grovt salt og nykvernet pepper
2 baguetter

Fransk bondesalat:
Kok eggene i ca. 8 minutter slik at de er lett smilende. Skyll i kaldt vann og sett dem til avkjøling. Stek baconskivene sprø. Legg salaten på et fat og fordel halve egg, bacon, ost og valnøtter oppå. Pisk hvitvinseddik, dijonsennep, hvitløk og olivenolje sammen. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over og server fransk bondesalat med baguetter.

Her finner du oppskrifter på salater!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.