Rømmevafler

Oppskrift

6 egg
3 dl lettrømme
6 dl melk
9 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
1 ½ dl sukker
1  ts salt
1  ts malt kardemomme
150 g meierismør , smeltet

Bland alle ingrediensene, unntatt smør til en jevn røre. La vaffelrøren svelle i 20-30 minutter. Rør så det smeltede smøret inn i røren og stek vaflene.

Server gjerne rømmevafler med syltetøy, rømme, is, krem eller brunost

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.