Grov fiskepudding

Oppskrift (4 personer)

600 g ferske koljefileter
1 1/1 ts salt
1 krm nykvernet hvit pepper
3 ss potetmel
5 dl melk
1 sitron
1 dillkvast

Grov fiskepudding:
Mal fisken 2 ganger på kjøttkvern sammen med salt og potetmel. Tilsett pepper og spe melken i 3-4 omganger. Rør deigen seig mellom hver speing. Hell farsen i en godt smurt ildfast form på 1-1 1/2 liter. Stek fiskepuddingen på 200 grader i ca. 45 minutter før den hvelves og pyntes med sitronbåter og finhakket dill. Server med kokte poteter og råkostsalat til.

Her finner du flere oppskrifter på fisk!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.