Pannestekt sild

Oppskrift (4 personer)

8 små, ferske sild
Salt og pepper
Frisk dill
Rugmel
Smør
1 sitron

Pannestekt sild:
Rens silden, skjær av hode og hale og skyll fisken godt. Tørk silden med husholdningspapir, og gni dem innvending med salt og pepper og legg litt dill og sitronskiver i buken. Vend stykkene i rugmel og stek dem lysebrune i smør over middels sterk varme til fiskekjøttet løsner lett fra bena. Serveres pannestekt sild med kokte poteter, og brunet smør, eller rømme.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.