Pannestekt sild
Oppskrift (4 personer)
8 små, ferske sild
Salt og pepper
Frisk dill
Rugmel
Smør
1 sitron
Pannestekt sild:
Rens silden, skjær av hode og hale og skyll fisken godt. Tørk silden med husholdningspapir, og gni dem innvending med salt og pepper og legg litt dill og sitronskiver i buken. Vend stykkene i rugmel og stek dem lysebrune i smør over middels sterk varme til fiskekjøttet løsner lett fra bena. Serveres pannestekt sild med kokte poteter, og brunet smør, eller rømme.
Fisk
- Fisk – nydelige oppskrifter
- Bakt laks med fennikel og sitronsaus
- Bergensk fiskesuppe – tradisjonell norsk fiskesuppe
- Bouillabaisse med rouille – fransk gourmet suppe
- Brandade – fransk klippfiskrøre
- Ceviche av torskeloin
- Ceviche av laks – deilig meksikansk rett
- Frityrstekt breitling
- Fisk- og skalldyrsbuffe – nydelig festmåltid
- Fiskeboller i hvit saus med råkostsalat – norsk husmannskost
- Fiskekaker fra Thailand
- Fiskeburger med gulrotslaw
- Fiskegrateng med broccoli – hvit fisk
- Fiskegrateng med råkost – god hjemmelagt grateng
- Fiskekraft – fra bunnen av
- Fiskepinner med ertepuré – enkelt å lage
- Fiskespyd med chilimajones – gode og hete
- Frittata med laks – deilig italiensk omelett
- Gravlaks – det er lettere å lage enn du tror!
- Grillet laksefilet med couscoussalat
- Grillet makrell med fennikelsalat
- Grillet makrell med pepperrotkrem
- Grov fiskepudding
- Hurtiggravet laks – perfekt som forrett eller kosemat
- Kokt torsk
- Laksecarpaccio med fennikel – en skikkelig god appetittvekker
- Lakselasagne med pepperrot og dill
- Laksemousse
- Laksesalat
- Laksetartar – rask, lett og nydelig forrett
- Laksetartar med ristet rug”jord” og urtemajones
- Lettsaltet torsk med bacon og erter – et festmåltid
- Lutefisk med bacon, ertepuré, kokt potet, smør, sennep og sirup
- Makrellsalat – deilig røre til lunsj eller som forrett
- Ovnsbakt salmalaks med fennikelsalsa – spennende smaker
- Ovnsbakt ørret med sopp og persille
- Pai med squash og røkelaks – lekker og nydelig pai
- Panert laks med dillsaus
- Pytt i panne med laks
- Sashimisalat – lekker salat med fersk torsk
- Seibiff med løk
- Sennepssaus til gravlaks – nydelig, rask å enkel og lage
- Smørbrød med makrell og sennepsaus
- Sild – sildeoppskrifter fra bunnen av
- Sitrusgravet laks med vodka
- Skreimølje – smaksrikt tilbehør, tradisjonell skreioppskrift
- Skrei med ratatouille – Vinanbefaling Delas Saint-Esprit Côtes du Rhône
- Soupe de poisson de pecheur – Fiskerens fiskesuppe
- Stekt tunfisk med avokadodip – en deilig delikatesse
- Terteskjell med fiskepudding – norsk klassiker
- Terteskjell med fiskestuing
- Thailandsk fiskesuppe (Tom Kha pla)
- Torsk med puylinser – servert med en squash- og fennikelsalat
- Tradisjonell juletorsk med sandefjordsmør, gulrøtter og poteter
- Tunfisklasagne
- Tunfisksalat med dressing
- Tunfisksalat med fennikel – godt både til lunsj og til middag
- Tunfiskrøre – supert pålegg
- Valhallamarinert laks
- Varmrøkt lakserillette godt og saftig
- Vietnamesisk vårrull med grillet tunfisk
Om oss
Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.
Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.