Stekt tunfisk med avokadodip
Oppskrift (2 personer)
½ ts salt
1/2 ts nykvernet sort pepper
300 g tunfisk
3 ss olivenolje
½ økologisk sitron, saften av den
1/4 isbergsalat
4-5 reddiker
Litt gressløk
Sesamfrø
Soyasaus
Stekt tunfisk med avokadodip:
Bland salt og pepper på en tallerken, og vend tunfisken i blandingen.
Varm oljen i en panne til jevn varme, og stek tunfisken i 3 minutter på hver side.
Skjær tunfisken i skiver, legg sitronskall og press saft over, og server den med isbergsalat, skivede reddiker, sesamfrø, gressløk, soyasaus og avokadodip.
Avocadodip til stekt tunfisk
3 modne avocado
2 ss yoghurt naturell
Litt salt
1/2 finhakket chili
Saft fra 1 lime
1 1/2 ss finhakket rødløk
Kjør avocadokjøttet i en blender sammen med chili, limesaft, salt, yoghurt og rødløk.
Her finner du flere oppskrifter på fisk!
Fersk tunfisk er en deilig delikatesse, som kan tilberedes på mange ulike måter. Vi foretrekker å steke et større stykke for så å skjære det i skiver som her med stekt tunfisk med avokadodip!