Terteskjell med fiskestuing
Oppskrift (10 stk.)
10 ferdigkjøpte terteskjell
3 ss smør
3 ½ ss hvetemel
1 boks aspargestopper
4 dl melk
2 dl matfløte
¼ ts salt
2 ts tomatpuré
1 krm sukker
500 g fiskepudding
300 g pillede reker
Dill til pynt
Terteskjell med fiskestuing:
Smelt smøret i en gryte. Rør melet i og la blandingen koke godt sammen uten at det tar farge.
Spe i kraften fra aspargesboksen, melk og fløte.
La sausen koke under lokk i ca. 10 minutter. Rør av og til, og tilsett ev. mer væske hvis du synes sausen blir for tykk.
Smak til med salt, sukker og tomatpuré.
Forvarm stekeovnen til 175 grader.
Skjær fiskepuddingen i små terninger.
Ta av et par aspargestopper til pynt.
Bland fiskepudding og aspargesen forsiktig inn i sausen og la alt bli gjennomvarmt.
Stek terteskjellene i ovnen i ca. 3-4 minutter.
Bland mesteparten av rekene i stuingen rett før servering, og fordel stuingen i de varme skjellene.
Pynt hvert terteskjell med fiskestuing med et par aspargestopper, reker og litt dill.
Her finner du flere oppskrifter med fisk!