Tunfisksalat med fennikel

Tunfisksalat med fennikelOppskrift (4 personer)

2 fennikler
½ bunt bredbladet persille, grovhakket
2 bokser tunfisk i vann
4 ss olivenolje
2 ss ferskpresset sitronsaft
Revet skall av en 1/2 økologisk sitron
Salt og nykvernet pepper

Tunfisksalat med fennikel:
Skjær fenniklene i tynne skiver, bruk gjerne et mandolinjern hvis du har et.
La tunfisken renne av før du blander den med resten av ingrediensene.
Smak til slutt til med salt og pepper.

Her finner du flere oppskrifter med fisk!

Nå som det er litt vår i luften, i alle fall på våre kanter. Melder behovet seg for litt lettere retter. Denne salaten er lett å spise og enkel å lage. Passer godt både til lunsj og til middag.

Foto: Monica Friedrich – Styling: Kjersti Edvartsen – Tunfisksalat med fennikel

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.