Krabbesalat med chili og lime

Oppskrift (4 personer som forrett)

75 ml olivenolje
Saften av 1 lime, pluss limebåter til servering
3 vårløk, finhakket
2 ss majones
1 bunt gressløk, finhakket
1 rød chili, finhakket
300 g fersk krabbekjøtt
1 pakke blandet salat

Krabbesalat med chili og lime:
Bland sammen olje, limesaft, vårløk, majones, ferske urter og hakket rød chilli.
Smak til med salt og pepper, og la blandingen hvile i 5 minutter.
Legg krabbekjøttet i en stor bolle og bland gradvis inn urte- og chiliblandingen.
Legg salatblader på 4 tallerkener og plasser krabbesalaten pent over.

Server krabbesalat med chili og lime med f.eks. grillet ciabatta og ekstra limebåter.

Her finner du flere oppskrifter med skalldyr!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.