Snegler i hvitløkssmør

Snegler i hvitløkssmør Oppskrift (4 personer)

1 boks vinbergsnegler (40-50 stk.)
150 g smør
6 hvitløksfedd
6 ss hakket persille
1 ss hakket dill
Salt og nymalt pepper

Snegler i hvitløkssmør:
Sett ovnen på 250 grader.
Rør sammen smør, presset hvitløk, dill og persille i en bolle.
Salt og pepre etter smak.
Legg en snegle i hvert sneglehus og dekk med hvitløkssmøret.
Plasser sneglehusene i en form eller på grovt salt i en langpanne.
Gratiner sneglene i 5-6 minutter til smøret begynner å boble.

Server snegler i hvitløkssmør med franske baguetter og nyt!

Her finner du flere oppskrifter på skalldyr!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.