Del oppskrift

Brunkål

Oppskrift (8 personer) – Svensk juleklassiker

1 kål
2 ss smør
2 ss sirup
1/2 ss salt
1 krm pepper
2 – 2 1/2 dl grønnsakskraft

Brunkål:
Rens og skjær kålen i cm store biter.
Fres kålen i smøret i en gryte på middels varme til den begynner få farge.
Hell over sirupen og krydre med salt og pepper.
Hell over kraften og la kålen trekke under lokk i ca. 1 time.

Server brunkål på julebordet til pølser, kjøttboller og ribbe.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.