Del oppskrift

Caprese (Capresesalat)

Caprese CapresesalatOppskrift (4 personer)

4 store tomater
1 stor pakke bøffelmozzarella
½ dl strimlet fersk basilikum
Nymalt sort pepper
½ dl god olivenolje
1/4 dl god balsamicoeddik

Caprese (Capresesalat):
Skjær tomatene og mozzarellaen i skiver.
Legg skivene på et serveringsfat.
Dryss basilikum over, krydre med pepper og ha til slutt olivenolje og balsamicoeddik over.

Her finner du flere oppskrift på salater!

Veldig enkelt, supergodt og perfekt tilbehør til blant annet grillet kjøtt. Caprese (Capresesalat) består av like deler mozzarella og tomater og er en tradisjonell rett fra Capri.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.