Del oppskrift

Coleslaw

Oppskrift

1 hodekål skåret i tynne strimler
3 store gulrøtter, revne
3 dl majones
4 ss sukker
6 ss eplesidereddik
1 ts salt

Coleslaw
Visp majones, sukker, salt og eddik sammen i en stor bolle.
Bland inn kål og gulrøtter, og sett bollen i kjøleskapet en god time før servering.
Liker du sterk mat, anbefaler vi å tilsette frisk chili i coleslawen.

Her finner du flere oppskrifter på grønnsaker!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.