Fylt paprika
Oppskrift fylt paprika (4 personer)
4 gule paprikaer
1 løk
4 stilker stangselleri
200 g ferske sjampinjonger
1 ss soyaolje
1 ts tørket timian
1 ts tørket oregano
1 dl revet hvitost
30 g revet parmesan
Salt og nykvernet pepper
Fylt paprika
Skjær et lokk av hver paprika, og fjern frøstammene.
Skyll paprikaene og la de renne godt av.
Skrell og hakk løken.
Skyll sellerien og skjær den i biter.
Varm oljen i en stor stekepanne.
Legg i løk, selleri og sopp og fres alt i et par minutter.
Ha i krydder og ost og smak til med salt og pepper.
Fyll paprikaene med blandingen, dryss parmesanen over og sett dem i en ildfast form eller panne.
Bak paprikaene ved 225 grader i 15-20 minutter.
Her finner du flere oppskrifter med grønnsaker!
Det er mye god mat i en paprika, spesielt hvis du fyller den. Dette er en vegetarisk variant, men du kan også bruke kjøttdeig hvis du ønsker det i fylt paprika.