Grillede asparges med parmesan
Oppskrift (4 personer)
2 bunter grønne asparges
½ økologisk sitron
2-3 ss rapsolje
Salt og nykvernet pepper
100 g parmesan, i flak
Grillede asparges med parmesan
Fjern den nederste delen på stilken, knekk – ikke skjær.
Asparges har et naturlig bristningspunkt og vil da knekke lett på det riktige punktet.
Pensle aspargesen med olje, og grill dem på tvers av grillristen i 3-4 minutter.
Snu dem ofte slik at de blir jevnt grillet.
Press sitronsaft over dem og strø salt og pepper over.
Fordel aspargesen på fire tallerkener og avslutt med parmesan før servering.
Her finner du flere oppskrifter med grønnsaker!
Vårt mantra er: Alt kan grilles! Også sesongens grønne asparges. I dag tilsetter vi litt ferskpresset sitron og parmesan. Så enkelt, så godt!
Her finner du flere aspargesoppskrifter!