Grillet aubergine

Grillet aubergineOppskrift

1 aubergine
3 ss rapsolje
Salt og pepper

Skjær auberginen i skiver på langs. Strø over salt og la ligge i 20 minutter. Tørk av saltet og pensle auberginen med olje. Krydre med nykvernet pepper.

Grill aubergineskivene på direkte varme til de er myke og har fått fin farge. Grillede auberginer smaker fantastisk til grillet lam!

Her finner du flere oppskrifter på grønnsaker!

Foto – Grillet aubergine: Per Heimly

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.