Del oppskrift

Kålrotstappe

Oppskrift

1 kg kålrot
2 gulrøtter
1 potet
1 l vann
2 ts salt
½ ts pepper
1 dl kremfløte/matfløte
3 ss smør

Kålrotstappe
Skrell kålrot, gulrot og potet.
Del dem i grove biter og kok dem møre i lettsaltet vann.
Hell av kokevannet og mos grønnsakene.
Ha i smør og fløte.
Smak til med salt og pepper, og eventuelt litt revet muskat.
Stappe er god og mettende kost.

Ønsker du variasjon på kålrotstappe kan du krydre stappen mer, men husk at stappen fortsatt skal smake kålrot.

Her finner du flere oppskrifter på stappe!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.