Krepsehalesalat

Oppskrift

150 g krepsehaler
Salt og nykvernet pepper
1 stor avokado uten skall og sten, skåret i terninger
1 pakke blandet salat
1 liten bunt dill, finhakket

Vaniljeolje:

1 dl avokadoolje
Korn av ½ vaniljestang
Saften av ½-¾ økologisk sitron
1 ss hvit balsamico
Havsalt

Rør ingrediensene til vaniljeoljen sammen. Krydre krepsehalene med pepper og salt. Bland avokadoterningene med salat og dill, og vend med krepsehaler og vaniljeolje. Server krepsehalesalat med litt grovt brød og sitron.

Her finner du flere oppskrifter på pålegg!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.