Del oppskrift

Nordisk kålsalat

Oppskrift (4 personer)

1/2 liten rødkål
1/2 liten hodekål
1 fenikkel
Finhakker fersk persille og dill etter smak
En håndfull ristet gresskarkjerner
1 håndfull ristede hasselnøtter
Tørkede tranebær
Dressing:
Rapsolje
Epleeddik
Akasiehonning
Salt
Skjær rødkål, hodekål og fennikel  i tynne skiver og bland med friske hakkede urter.

Stek gresskarkjernene i litt olje i stekepannen og avkjøl. Grovhakk hasselnøttene og legg dem i salaten sammen med gresskarkjernene og tranebærene. Hell dressingen over og la salaten stå å trekke en liten halvtime før servering.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.