Ovnsbakte neper

Ovnsbakte neperOppskrift

Salt og nykvernet pepper
Olivenolje
Husholdningeddik
Frisk timian
Flytende akaciehonning
Neper

Forvarm ovnen til 200 grader.
Vask og skrell nepene om nødvendig, og del dem i to.
Legg dem i en stor kjele med lettsaltet vann og kok dem i 10 minutter.
Hell nepene i et dørslag og skyll dem i kaldt vann.
Vend dem i olivenolje tilsatt litt eddik, salt, pepper og et par stilker timian.
Spre dem ut på en stekeplate dekket med bakepapir og bak i ca 20-30 minutter eller til de er møre.
Snu dem en gang under stekingen. Serveres umiddelbart mens de er varme.

Her finner du oppskrift på saltbakte rødbeter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.