Del oppskrift

Persillerotslaw

Oppskrift (4 personer)

Dressing:

100 g skyr
2 ss majones
2 ss dijonsennep
1 ss acasiehonning
1 ss epleeddik
Salt og pepper

Salat:

500 g persillerøtter
2 epler

Rør skyr med majones, sennep, honning og smak til med eddik, salt og pepper. Skrell persillerøttene og lag tynne strimler av dem med en et juliennejern. Eller riv dem grovt på et rivjern.  Skjær eplene i avlange strimler (julienne) og vend begge deler i dressingen. Smak til igjen,med salt og eddik. La salaten trekke 1-2 timer før servering.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.