Pico de gallo på cherrytomater
Oppskrift
300 gr cherrytomater (helst i forskjellige farger)
1 kepaløk
1 bunt koriander
1 ss limesaft
1/3 frisk jalapeño
Én liten klype salt
Fremgangsmåte pico de gallo på cherrytomater:
- Finkutt jalapeño, løk og koriander.
- Kutt cherrytomater i fire til åtte deler.
- Bland sammen og smak til med limesaft og salt.
Server gjerne pico de gallo på cherrytomater i porsjonbolle som tilbehør til hver gjest.
Foto/Tekst: Snorre Jøllanger // Studio Isidor / Knut Whist
Fredags-taco er ikke meksikansk mat
Cinco de Mayo er en meksikansk helligdag som oppsto etter at meksikanerne seiret i den franske invasjonen av Puebla. Nå feires dagen med musikk, dans, parader og mat. Bli med på feiringen! Ved å innta en kulinarisk opplevelse som overstiger fredags-tacoen flere hakk, vil du kjenne deg som en meksikaner på denne dagen du også.