Pico de gallo på cherrytomater

Pico de Gallo på cherrytomaterOppskrift

300 gr cherrytomater (helst i forskjellige farger)
1 kepaløk
1 bunt koriander
1 ss limesaft
1/3 frisk jalapeño
Én liten klype salt

Fremgangsmåte pico de gallo på cherrytomater:

  1. Finkutt jalapeño, løk og koriander.
  2. Kutt cherrytomater i fire til åtte deler.
  3. Bland sammen og smak til med limesaft og salt.

Server gjerne pico de gallo på cherrytomater i porsjonbolle som tilbehør til hver gjest.

Foto/Tekst: Snorre Jøllanger // Studio Isidor / Knut Whist

Fredags-taco er ikke meksikansk mat

Cinco de Mayo - Fredags-taco er ikke meksikansk mat

Cinco de Mayo er en meksikansk helligdag som oppsto etter at meksikanerne seiret i den franske invasjonen av Puebla. Nå feires dagen med musikk, dans, parader og mat. Bli med på feiringen! Ved å innta en kulinarisk opplevelse som overstiger fredags-tacoen flere hakk, vil du kjenne deg som en meksikaner på denne dagen du også.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.