Potetsalat med karri

Oppskrift (4-6 personer)

1 kg kokte poteter
2 røde epler
1 rødløk
3 salatløk

Saus:

1½ dl majones
1½ dl yoghurt naturell
1 ss lønnesirup
1 dl hakket agurk
1 ss karri
Ev. salt, pepper

Bland alle ingrediensene til sausen i en bolle. Skyll eplene godt, Skjær dem i båter, og fjern kjernehusene. Skjær dem i mindre biter. Rør eplebitene i sausen. Skrell potetene, og skjær dem i biter. Bland dem i sausen. Skrell løken, skjær den i terninger, og vend den i salaten. Skyll salatløkene, og skjær dem i tynne ringer. Smak til, og tilsett ev. salt og pepper. Sett salaten i kjøleskapet frem til servering.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.