Rødbetesalat

RødbetesalatOppskrift (4 personer)

250 g kokte eller bakte rødbeter (ev. vakuumpakket)
Balsamicoeddik
Extra virgin olivenolje
½ økologisk sitron
50 g fetaost

Riv rødbetene i en food prosessor eller på et rivjern. Tilsett ½ ss balsamico og 1 ss olivenolje. Press saften av sitronen i. Bland godt og hell alt over i en serveringsbolle. Smuldre tilslutt fetaosten over.

Legg en håndfull ruccula på en fjøl og legg entrecôteskivene over. Server sammen med de sprøstekte ferskpotetene og rødebetesalaten.

Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen/Karina Florentz

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.