Del oppskrift

Røsti

Oppskrift (4 personer)

3/4 kg melne poteter
2 små løk
100 g smør
Salt

Kok potetene til de er nesten myke, 15–20 minutter. Hell av vannet, skrell potetene og avkjøl dem i ca. 1 time.

Finhakk løken og riv de avkjølte potetene grovt på et rivjern. Varm smøret i en stekepanne og stek løken. Strø de revne potetene over, press blandingen sammen og stek den på svak varme. Når den er gyllenbrun, snu kaken og stek på andre siden. Stek i ca. 5–7 minutter på hver side.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.