Del oppskrift

Ramsløksalt

RamsløksaltOppskrift

20 blader ramsløk
4 ss grovt salt

Legg ramsløkblader og salt i en food processor, og kjør til et grønt salt. Lufttørk saltet på en bakeplate eller la det tørke i ovnen på 40 grader til det er helt tørt. Oppbevar ramsløksaltet i et glass eller en lufttett beholder, og bruk ramsløksalt som krydder på bløtkokte egg, i omeletter, i brød eller til å salte biff og fisk med.

Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Ramsløksalt
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
31star1star1stargraygray Based on 6 Review(s)