Reddik- og fennikelsalat

Reddik- og fennikelsalatOppskrift (4 personer)

1 fennikel
150 g reddiker
1 økologisk sitron, saften av den
Olivenolje, like stor mengde som saften fra sitronen
1 ts salt
1 ts nykvernet sort pepper

Skjær fennikel og reddiker i tynne skiver og legg det i en salatbolle. Lag en dressing av sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Hell dressingen over grønnsakene og bland godt slik at alt blir dekket. La gjerne salaten stå og godgjøre seg en god tid før servering.

Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.