Rødkålslow
Oppskrift
1/2 rødkål
1 finkuttet grønn frisk jalapeño
1 ts hvitvinseddik
1/2 ts tequila
1/2 ss olivenolje
Fremgangmåte:
- Kutt rødkål i tynne skiver.
- Bland inn alle ingredienser og la stå i en times tid for å trekke til seg smak.
- Om det er mye veske igjen i bunnen av kålen, sil det gjerne av og kok det ned med en ss sukker, da får du en god sirup å pynte med.
Rødkålslow kan lagres på lufttett glass i opptil to uker.
Foto/Tekst: Snorre Jøllanger // Studio Isidor / Knut Whist
Fredags-taco er ikke meksikansk mat
Cinco de Mayo er en meksikansk helligdag som oppsto etter at meksikanerne seiret i den franske invasjonen av Puebla. Nå feires dagen med musikk, dans, parader og mat. Bli med på feiringen! Ved å innta en kulinarisk opplevelse som overstiger fredags-tacoen flere hakk, vil du kjenne deg som en meksikaner på denne dagen du også.