Søtpotetchips med sennepsdip
Oppskrift
Vegetabilsk olje til frityrsteking
1 kg søtpotet
Havsaltflak
Sennepsdip
120 g rømme
2 ts dijonsennep
1 ss sitronsaft
Havsaltflak
Søtpotetchips
Bland alle ingrediensene til sennepsdippen i en bolle og sett til side.
Skjær tynne skiver av søtpoteten på et mandolinjern eller bruk en ostehøvel.
Varm oljen i en stor, dyp kjele over middels varme til temperaturen når 180º.
Slipp søtpotetskivene ned i oljen med en hullsleiv, et par stykker om gangen.
La dem koke i 2-3 minutter eller til de er gylne og sprø.
La dem renne av på kjøkkenpapir, før du drysser dem med salt og serverer sammen med sennepsdippen.
Her finner du flere oppskrifter på søtpotet!
Tekst/Foto: Kulinarisk.no
Oppsummering
Oppskrift
Søtpotetchips
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
2 Review(s) Based on